Traktorin renkaat ja työkone­renkaat

Valmer Oy on renkaiden asiantuntija Kouvolassa

Meillä on tarjota erittäin laaja valikoima laadukkaita renkaita kovaankin käyttöön; kauttamme saat hankittua mm. traktorin renkaat sekä lukuisat erilaiset työkoneiden renkaat Kouvolasta. Valikoimissamme on tällä hetkellä renkaita merkeiltä Fulda, Mitas ja Seha, joiden lisäksi meillä on kattava valikoima ns. venäläisiä renkaita. Katso kaikki renkaat merkkikohtaisista taulukoista ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit kysyä lisää tai tulla katsomaan renkaita. Kerromme mielellämme lisää renkaista ja tarvittaessa suosittelemme tarpeisiisi sopivat työkone- tai traktorin renkaat ammattitaidolla. Toimitamme renkaat koko Suomeen.

Fulda-renkaat

Fulda-renkaat ovat saksalaisia laaturenkaita. Valikoimistamme löytyvät mm. vetorenkaat sekä peräkärry- ja työkonerenkaat. Katso koko tämänhetkinen valikoima taulukosta.

Mitas-renkaat

Mitas tarjoaa laajan valikoiman renkaita erityisesti maatalous- ja teollisuuskoneisiin. Mitakselta voit hankkia mm. traktorin renkaat, peräkärryn renkaat tai maansiirtokoneen renkaat. Katso koko tämänhetkinen valikoima taulukosta.

Seha-renkaat

Turkkilaiset Seha-rankaat ovat todennäköisesti markkinoiden edullisimpia renkaita. Meillä on tarjota Sehalta niin eturenkaita, takarenkaita kuin vetorenkaitakin. Katso koko tämänhetkinen valikoima taulukosta.

Venäläiset renkaat

Entisen Neuvostoliiton alueelta tulee renkaita Venäjältä (Voltyre, Medved, Kama)

Ukrainasta (Dneproshina, Rosava) ja Valko-Venäjältä (Belshina). Suomessa puhutaan yleisesti venäläisistä renkaista tarkoittaen näitä kaikkia. Venäläisissä renkaissa sisärengas tulee renkaan mukana ellei ole tubeless. Katso koko tämänhetkinen valikoima taulukosta.

Hinnat ovat varastossa oleville erille. Rengastoimitukset hoituvat Transpointilla ympäri Suomen. Isommat erät ajatamme suoraan rekoilla tehtaalta, täydennyksiä otamme Baltian tukkureilta.

Traktorin renkaat (PDF)