Moottori­pyörän renkaat Kouvolasta

Hyvät renkaat tielle tai maastoon

Valmer Oy:ltä voit hankkia henkilöauton renkaiden ja traktori- ja työkonerenkaiden lisäksi myös moottoripyörän renkaat Kouvolasta. Toimitamme renkaat Matkahuollon kautta koko Suomeen.  Rengasmerkkinä meillä on Mitas, joka on markkinoiden johtavia rengasvalmistajia ja jonka renkaita käyttävät niin harrastajat kuin kilpamotoristitkin.

Mitas on alkanut tehdä monet mallit vain TL tubeless -mallina. Niissä voi käyttää myös sisärengasta. Piikkirenkaista on tullut meille useampia kyselyjä, mutta niitä ei valitettavasti ole mahdollista toimittaa.

Koko valikoiman yksityiskohtaisine tuotetietoineen näet rengastaulukostamme. Rengashinnat sisältävät alv:n 24%. Isommat tilaukset (min.15 kpl) saat rahtivapaasti! Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin rengaskysymyksiisi – ota yhteyttä.

Moottoripyörän renkaat - varastossa (PDF) Moottoripyörän renkaat - tekniset tiedot (PDF)

Lisätiedot ja tilaukset

Jos tiedät heti, mitkä renkaat haluat ostaa, soita tai lähetä sähköpostia. Jos haluat tulla katsomaan renkaita, niin sovitaan erikseen aika; rengasvarastollamme ei ole jatkuvaa päivystystä.

Renkaiden toimitukset 

Moottoripyörän renkaat toimitamme Matkahuollolla pusseihin pakattuna. Eturenkaat painavat n. 4 kg isot takarenkaat n.6-8 kg.

Olemme tehneet Matkahuollon kanssa sopimuksen, jolla voimme tarjota renkaiden toimitukset edullisemmin.

Toimituskulut:


1-3 rengasta 15,-

4-14 rengasta 20,-


15 ja enemmän 0,-


Jako asiakkaan osoitteeseen +15,- (edellyttää vastaanottajan tavoittamista tai paikkaa johon voi jättää vastaanottajan vastuulla)