Peräkärryt kaikkeen kuljetukseen

Tule katsomaan valikoimaa Kouvolaan

Valmer Oy on paitsi erilaisten renkaiden jälleenmyyjä, myös laadukkaiden peräkärryjen myyjä. Kauttamme saat Respo Trailer -merkkiset peräkärryt, joita esittelemme asiakkaillemme tilauksesta Kouvolassa ja Valkealassa. Katselemaan tulo ei tietenkään sido vielä mihinkään, mutta sovimme tapaamiset etukäteen siksi, että esittelytiloissa ei ole jatkuvaa miehitystä. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!

Respo valmistaa laadukkaat peräkärryt

Valmer Oy haluaa tarjota asiakkaalleen vain parasta, joten siksi jälleenmyymme Respo Trailerin peräkärryjä. Respo tuottaa henkilöautoille ja pakettiautoille sopivia perävaunujen ja niiden lisävarusteita. Laatu on keskeisessä osassa tuotantoa aina suunnittelusta testaukseen, ja merkin perävaunut vastaavat EU-direktiivejä, osat on testattu EU:n laboratorioissa sekä perävaunuilla on tyyppitodistus. Respo on markkinajohtaja Virossa, Suomessa ja Latviassa, sekä kuuluu perävaunujen 5 suurimpaan tekijän joukkoon Norjassa, Ruotsissa ja Liettuassa.

Laaja peräkärryvalikoima

Respo Trailer tunnetaan monipuolisesta valikoimastaan. Kauttamme voit tilata:

- yksiakseliset lavavaunut
- kaksiakseliset lavavaunut
- autotrailerit
- vene- ja vesijettitrailerit
- käyttötarkoitukselliset perävaunut
- kaappivaunut

- työmaa- ja taukovaunut

Kaikista peräkärrytyypeistä voit lukea lisää Respo Trailerin sivuilta ja tietysti voit myös soittaa tai lähettää meille sähköpostia, niin kerromme mielellämme lisää peräkärryistä.