Käytetyt auton renkaat Kouvolasta

Renkaiden kirppu­torilla teet takuulla hyviä löytöjä!

Haussa hyvät renkaat edullisesti? Tervetuloa meille rengasostoksille! Valmer Oy:n kirpputorilla myymme hyväkuntoiset, käytetyt auton renkaat Kouvolassa aina mukavaan hintaan. Meillä on laaja valikoima eri merkkien renkaita, ja koot vaihtelevat 13”–20” tuuman välillä. Toimitamme renkaat koko Suomeen. Rengasvalikoimaamme kuuluvat:

  • kesärenkaat
  • talvirenkaat
    • kitkarenkaat
    • nastarenkaat
  • pakettiauton renkaat (kesä & talvi)

Koko valikoiman yksityiskohtaisine tuotetietoineen näet rengastaulukostamme. Hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, ellei toisin mainita. Vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin rengaskysymyksiisi.

Talvirenkaat - Ahjopolku (Valkeala) (PDF) Kesärenkaat - valikoimamme (PDF)

Lisätiedot ja tilaukset

Jos tiedät heti, mitkä renkaat haluat ostaa, soita tai lähetä sähköpostia. Jos haluat tulla katsomaan renkaita, niin sovitaan erikseen aika; rengasvarastollamme ei ole jatkuvaa päivystystä.

Henkilö­autojen rengas­toimitukset myös Matkavhuollon kautta, muut renkaat rahtina.

Rahti­hinnat

16″(205 leveät) ja pienemmät 15,-/2kpl 25,-/4kpl
16″ (215 leveät) ja 17″ ja suuremmat 10,-/kpl, samoin RSC-renkaat kaikki koot
Pakettiauton renkaat 10,-/kpl

Maksa renkaat ja rahti suoraan meille, niin säästät matkahuollon ennakkomaksun 7,50 euroa. Laitamme maksutiedot tekstiviestinä tai sähköpostilla. Renkaat lähtevät toimitukseen, kun maksusuoritus näkyy meillä. Voit laittaa maksukuitin meille sähköpostilla, niin toimituksesi saadaan lähtemään nopeammin.