Laadukkaat renkaat Kouvolasta

Renkaat niin autoihin, moottori­pyöriin kuin trakto­reihinkin

Valmer Oy on renkaiden asiantuntija, jolta voit ostaa laadukkaat moottoripyörän, työkoneen tai traktorin renkaat Kouvolassa. Uusien renkaiden lisäksi saat hankittua meiltä myös käytetyt henkilöauton renkaat sekä peräkärryt. Toimitamme renkaat koko Suomeen. Tutustu erittäin monipuoliseen valikoimaan sivuillamme ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit kysyä lisää tai tulla katsomaan tuotteitamme. Rengasvarastoilla tai peräkärryjen esittelypisteellä ei ole jatkuvaa miehitystä, joten sovimme paikallaoloajat aina etukäteen.

Ota yhteyttä ja kysy valikoimastamme!

Hyvä­kuntoiset käytetyt auton renkaat

Aina ei tarvitse ostaa uusia renkaita, kun käytettyjäkin saa hyväkuntoisina. Kirpputorillamme myymme siistikuntoiset, käytetyt auton renkaat edullisesti. Valikoimassamme on renkaita tunnetuilta merkeiltä monessa eri koossa ja hintaluokassa. Katso vaihtoehdot ja osta hyvät käytetyt renkaat henkilöautoosi meiltä.

Reilut rengas­tarjoukset Kouvolassa

Meillä on jo valmiiksi kilpailukykyiset hinnat, mutta vielä paremmat tarjoukset eivät varmaankaan ole pahitteeksi? Pidämme aina yllä ajankohtaisia, vaihtuvia tarjouksia, ja voit saada juuri ne tarvitsemasi renkaat erittäinkin mukavaan hintaan. Voit myös aina pirauttaa ja meille kysyä tarjouksista tai muista tuotteistamme. Katso ajankohtaiset rengastarjoukset!

Traktori- ja työkone­renkaat

Järeät renkaat isompaankin meno­peliin.

Lue lisää » Traktori- ja työkonerenkaat

Moottori­pyörän renkaat

Hyvät renkaat tielle ja maastoon.

Lue lisää » Moottoripyörän renkaat

Perä­kärryt

Laadukkaat ja aikaa kestävät peräkärryt.

Lue lisää » Peräkärryt